PLATA PRODUSELOR ȘI METODE DE PLATĂ

Preţul de plată pentru produse este cel afişat pe site, cu excepţia cazului în care există o eroare evidentă. Deși avem grijă să ne asigurăm că toate preţurile indicate pe site sunt corecte, pot apărea erori. Acesta nu include taxa de livrare, afișată separat.Preţurile pot fi modificate fără a fi anunţate în prealabil, dar nu vor influența comenzile pentru care am trimis deja confirmarea expedierii.

Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul www.hiradesign.ro, conform acestor "Termeni si Condiții", se poate efectua în avans sau la livrarea produselor. Hira Design își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin transfer bancar; dovada plații trebuie trimisă către Hira Design la adresa de e-mail contact@hiradesign.ro. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul Hira Design.

Metode De Plată

Plata produselor de pe hiradesign.ro se poate face în 2 moduri:

1. Ramburs (plata la livrare în momentul primirii coletului). Presupune achitarea, la primirea coletului, a contravalorii acestuia, la recepționarea acestuia din partea curierului.

2. Transfer Bancar. Plata se face direct în contul bancar al ZUGRAVU N.E. MIHAELA I.I, deschis la ING BANK, Cont IBAN:RO09INGB0000999904466047

LIVRAREA PRODUSELOR

Cu siguranță sunteți nerabdatoare ca produsele comandate să vă ajungă cât mai repede.

Magazinul nostru, oferă posibilitatea livrării produselor comandate prin firmele de curierat rapid Bookurier sau FanCourier.

Nu suntem raspunzători pentru întarzierile ce pot apărea în procesul de livrare efectiv, după ce coletul a fost predat companiei de curierat.

Comenzile plasate înainte de ora 12.00 vor procesate și confirmate în aceeași zi.

Comenzile plasate după ora 12.00 vor fi procesate și confirmate în ziua următoare.

Termenul de livrare este între 1-2 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii de către noi pentru produsele aflate în stoc.

Pentru produsele realizate pe măsurile clientului, termenul de execuție este de 7 zile, urmând ca livrarea să se finalizeze după expirarea acestui termen.

Comenzile plasate în zilele de sambată și duminică sau de sarbatori legale vor fi procesate și confirmate în prima zi lucrătoare.

Taxele de curier sunt:

-Bookorier ( termen de livrare 24-72 de ore-se fac livrari de luni pana vineri):

     Bucuresti si zone limitrofe: 10 lei pentru colete cu plata in avans si 14 lei cu plata la primirea coletului.

     In celelalte orase: 14 lei pentru colete cu plata in avans si 19 lei cu plata la primirea coletului.

-Fancourier ( termen de livrare maxim 24 de ore-se fac livrari de luni pana sambata): 20 lei pentru colete cu plata in avans si 26 lei pentru colete cu plata la primirea coletului.

Produsele pot fi ridicate sin din sediul nostru din Popesti-Leordeni.